Bröllopsplanering Riktiga bröllop Klädsel och Trender Styling och Dekor Skönhet och Hälsa Nöje och Resor Mat och Dryck

Vi pratar smycken och egendesignade ringar med Vanbruun


Smyckesföretaget Vanbruun har koll på marknaden och kan hjälpa dig när det kommer till att välja ring och smycken. Här förklarar de sina processer och hur de vill att du som kund ska känna dig!

 

vanbruun-ringar

 

Hur bestämmer ni vad som ska skapas och inte?

 

Vi vet vad som brukar vara uppskattat. För några år sedan blev det väldigt modernt med vintageinspirerade ringar, ungefär som ringar under det glada tjugotalet. Vackra, romantiska ringar infattades med kuddslipade diamanter och då designade vi helt nya ringar som matchade detta. Ringarna måste dock alltid gå i enlighet med vårt varumärke och stå för tidlös elegans. Vi gör smycken som är gjorda för att användas under hundratals år och gärna gå vidare i generationer, därför måste stilen alltid vara tidlös.

 

 

Finns det möjlighet att skapa en egen design tillsammans med er?

 

Vi erbjuder egendesignade smycken där kunden själv får bestämma hur ringen eller smycket ska se ut, det gör att kunden själv får stor frihet till designen och här finns det inga gränser för vad vi kan skapa. Detta är väldigt uppskattat och vi har skapat både enklare och mer avancerade egendesignade ringar och smycken. Det kan vara en kund som har sett en ring på en film eller på en bild, då visar de oss bilden och sedan designar vi upp en liknande med hjälp av CAD så att kunden kan se hur den kan tänkas se ut. 

 

hanna-ring-vanbruun
Ringen Hanna.

 

 

Vilka material anser ni fungerar bäst tillsammans?

 

Vi föredrar verkligen platina om man önskar en silverfärgad metall. Det är den absolut mest hållbara metallen som håller diamanter på plats och är helt underhållsfri. Få svenska guldsmeder jobbar med metallen då den kräver extremt hög värme för att jobba i och vi är glada att kunna erbjuda detta då vi tillverkar våra ringar i juvelkvarteret av Birmingham där enorm kunskap finns. Vi tycker också att det är fint att mixa och matcha exempelvis vitguld och gulguld tillsammans. Det viktigaste för oss är att kunden känner att det är deras egna önskemål som räknas, det mesta är möjligt vilket vi försöker förmedla. 

 

Vilka egenskaper i smycken är viktigast för att lyckas inbringa en känsla och skapa ett emotionellt värde, utan att prata om metallernas prisklasser?

 

Vi tycker att det är viktigt att man ser sin partner bära smycket eller ringen. Det är en otroligt fin gest enligt oss att designa en helt unik ring till sin partner. 

 

 

Hur önskar ni att kvinnor och män ska känna sig när de bär era smycken?

 

Vi vill att de ska känna sig klassiska med en touch av det där lilla extra. Det är något speciellt med diamanter och ringarna eller smyckena är oftast ett bevis på en vacker dag parterna emellan. Det är fantastiskt att få erbjuda smycken som symboliserar kärlek dem emellan. 

 

emily-earring-vanbruun

Här det vackra örhänget Emily.