Bröllopsplanering Riktiga bröllop Klädsel och Trender Styling och Dekor Skönhet och Hälsa Nöje och Resor Mat och Dryck

2019 mest populära färgpaletter till bröllop


Om du planerar att gifta dig i år men inte har någon aning om vilket tema eller färgskala du vill ha på ditt bröllop, sitt ner och andas ut medan du läser vår lista om färgpaletten för bröllop som är helt rätt 2019. Färgtrenden i år varierar från livfulla alternativ av ljusa, fylliga och starka färger till de mer diskreta, klassiska och dämpade nyanserna som ger elegans och klass. Använd vår guide för att inspireras och hänga med i trenderna under 2019.

 

Gammelrosa till våren

Den här bröllops färgen ser enkel och diskret ut men är samtidigt väldigt klassisk och sofistikerad. Nog för att färgen är mjuk men den här vackra paletten passar utmärkt med flera bröllopsarrangemang och dekorationer som du kan tänkas ha på din speciella dag.

Du kan kombinera den med många olika färger och på så sätt addera mer liv till mottagningen och dekoren, speciellt om din basfärg är vit.

Detta är perfekt för ett vårbröllop på grund av de dämpade tonerna och uppenbar eleganta känslan. De bästa komplementfärgerna för gammelrosa är grönt, mörkblå, duvblå, grå, guld och pastell rosa.

 

Solrosgult för att ljusa upp din sommar

 

yellow

 

Gör ditt bröllop ännu mer lysande genom att addera solrosgult till ditt bröllop.

Oavsett om du eftersträvar för ett soligt och klassiskt gård bröllop eller ett rustikt lantligt så är färgpaletten med solrosgult ett utmärkt val för skinande, utåtriktade och positiva par. Färgen framträder på ett fantastiskt sätt och lyfter fram känslan av bröllopet.

Den passar bra ihop med kallare toner som lila, marinblå och skogsgrön och piggnar till med orange, magenta och cerise rosa! Varför inte prova att para ihop med ovanliga toner som vinrött? Det är ett perfekt sätt att lyfta ett bröllop med rustikt tema och dina fotografier kommer att bli underbara.

 

Smaragdgrönt

 

green

 

Det är ingen hemlighet att när det kommer till bröllop så tänker man elegans och sofistikerat. När du vill stå ut och vara bilden av elegans, är smaragdgrön är vägen att gå. Smaragdgröna rika och starka färg är ett kraftfullt sätt att uttrycka sig på om man vill gå ifrån de vanliga ädelstens färgerna, blå och lila. Det är en flexibel färg som du kan para ihop med diskreta nyanser av persika, silver och andra neutrala färger. Perfekt för ett höstbröllop och blir en vacker kontrast till din bröllopsklänning.

 

En annan sida av hösten: Vinrött

 

Burgundy

 

Vinrött är med sina mörka färg passar bra för ett höstbröllop. Djupa röda färger är inne under 2019 då det bjuder in för mystik till ditt bröllop och bidrar med en spänning för din romantiska dag. Vin är inte bara en huvudsaklig del på varje bröllop, det är en jättebra färg som matchar med silver, guld och mörkblå.

 

Blått och pasteller

För ett bröllop som söker efter svalare uttryck. Blått och pasteller är en utmärkt kombination som framkallar tankarna till att vara starkt men ändå änglalikt.

Lägg till en gnutta silver och framhäv det eleganta och du kommer att ha det coolaste bröllopet under 2019. Den här färgpaletten passar även till bröllop utomhus med en vackert grön bakgrund. Tusenskönor, rosor och liljor kommer att se bra ut i din bukett, bordsdekorationer och annan dekor som gör din speciella dag minnesvärd.

 

Färg som passar året runt: Gröna pasteller

Året 2019 kommer också bli året av diskreta gröna färger. Det kan vara gröna pasteller, blågrönt och mossa. När vi går in på mer grönt det här året, ser blivande brudpar den här färgpaletten som sval och full av magi och som ger elegans till din stora dag.

Den härliga salvia färgen är också ett bra alternativ till de typiskt neutrala och diskreta tonerna speciellt om grått och beige inte faller dig i smaken. Den här färgskalan kan kompletteras med en stor variation av färger eftersom den enkelt kan paras ihop med andra. De bästa färgkomplimenterna för pastellgrönt är mullvad, duvgrå, beige och ljusbrun.

 

Vi hoppas att vi har hjälpt och inspirerat dig på din väg till att bestämma färgpaletten inför ditt bröllop. Vi är säkra på att de här färgerna kommer att älskas av din familj och gäster. Dessutom kommer det att se underbart ut på era bröllopsfoton och film.

 

Oavsett vilka färger du väljer, låt dom vara fylliga och kraftiga, mjuka och diskreta eller en mix av de båda. Se bara till att du färgerna du väljer passar din personlighet. Var inte rädd för att sätta er ner och prova er fram genom att mixa och matcha.

 

Du vet aldrig vilka oanade färger som kan passa ihop. Genom att låta det ta lite tid och planering kan det hjälpa er att hitta den perfekta färgpaletten för ert drömbröllop.