Bröllopsplanering Riktiga bröllop Klädsel och Trender Styling och Dekor Skönhet och Hälsa Nöje och Resor Mat och Dryck

7 sätt att göra ditt bröllop helt skräddarsytt


Ett perfekt, och unikt bröllop är en dröm för förlovade par. Ingen vill ha ett bröllop som är som en exakt kopia av en annans. Det finns inget värre än att ha känslan av att du är fast i bröllops ekorrhjulet, när det gäller dag 1 av planering fram till din stora dag. Så, hur gör du då för att skapa ett bröllop som är unikt och minnesvärt?

 

Allt från den perfekta klänningen till lokalen, fotografen, tårtan, bandet, svensexa och möhippa, så är det dom små detaljerna som lägger grunden för ditt personliga bröllop.

 

Här är 7 delar av ditt bröllop som du definitivt kan lägga ner lite extra magi på.

 

1. En skräddarsydd brudklänning

 

dress

 

En brudklänning direkt från galgen kanske inte riktigt går hem när det kommer till din drömklänning. Om du har en klänning du drömmer om, varför inte se till att få den skräddarsydd till dina exakta önskemål. Det är inte så speciellt dyrt som du tror att det kommer att bli. Här finns flera bra tips on planerar att ha en skräddarsydd brudklänning.

 

2. Skräddarsydda vigselringar

 

rings

 

Personliga vigselringar är en symbol för engagemang och hängivenhet till varandra.

En vigselring är också något du kommer bära för alltid. Det är ett mysterium att folk väljer att spenderar väldigt mycket pengar på en klänning eller kostym som de bär under en dag men lägger så lite på en ring som de kommer att bära för resten av livet. Gör inte det misstaget. Specialdesignade vigselringar är ett perfekt tillfälle att börja en kreativ resa tillsammans och ge det lilla extra till er speciella dag. I motsats till vad alla tror behöver inte specialdesignade vigselringar kosta mer än några av de andra ringar du ser i skyltfönstret hos juveleraren. Välj en juvelerare som är expert på vigselringar och förslagsvis en som erbjuder en full konsultation för bröllopssmycken. Den kreativa resan är lika viktig som själva ringarna. Specialdesignade ringar är ett bara ett av sätten att hålla romantiken vid liv. Vi tror att ni kan tänka på många fler!

 

3. Platsen, lokalen och dekoren.

 

location

 

Medans du inte kan göra platsen eller lokalen helt unik (andra personer har säkert varit där och gift sig tidigare) kan du alltid dekorera för att göra den personlig just för dig.

Till och med vid ett enkelt strandbröllop kan du använda rekvisita och tillbehör anpassat just efter din smak och tycke.

 

4. Oväntad underhållning

 

Entertainment

 

Underhållning på traditionella bröllop brukar bestå av en tvivelaktig DJ, spelandes låtar som ökar i popularitet i direkt samband med hur mycket sprit som konsumeras!

Numera har bröllopspar höjt ribban - stråkkvartetter och harpister är bland några av de populära underhållare som spelar på bröllopsdagen.

Men om du verkligen vill överraska och glädja dina gäster och skapa en feststämning, gå till något lite mer oväntat. Tänk jazz trios, spanska gitarrspelare och körer.

 

5. En bröllopsmeny gjord med omtanke

 

 

Oavsett vad du gör, bli inte mobbad av släktingar som försöker smyga sin in på bröllopsplaneringen. Dina matval ska återspegla maten ni som ett par älskar att äta.

Det är en del av att göra din speciella dag unik för dig. Om du älskar hamburgare, bjud på hamburgare.

 

6. En personlig tårta

 

cake

 

Din bröllopstårta kan vara ett mästerverk på 3 lager eller hembakat. Det viktigaste är att

du gör tårtan personlig för att göra det mer speciellt. Du kan enkelt göra det genom att addera en dekoration högst upp till att ha en magnifik specialbeställd bröllopstårta.

Valet är ditt, men gör det unikt på ett eller annat sätt. Och det behöver inte ens vara en tårta. Miniatyrbitar och osttårtor har redan gjorts, men det betyder inte att du kan ha din egna version av det. Eller kanske din favoriträtt eller efterrätt kan ersätta den traditionella tårtan. Det vackra med skräddarsytt betyder att det finns inga regler!

 

7. Speciella gåvor

Dina bröllopsgåvor är en liten bit av bröllopet dina gäster får ta hem.

 

favours

 

Gör dina bröllopsgåvor unika och se till att de representerar vad som är speciellt med dig och din dag. Här är några ovanliga bröllopsgåvor för att få dina kreativa tankar att flöda.