Bröllopsplanering Riktiga bröllop Klädsel och Trender Styling och Dekor Skönhet och Hälsa Nöje och Resor Mat och Dryck

9 Modehus som skapar bröllopsklänningar vi älskar!


Bröllopsklänningar från kända modehus är här för att stanna, med återförsäljare som lanserar bröllopskollektioner till överkomliga priser. Fler blivande brudar väljer att överge kostsamma designers och boutiquer. Lägre kostnad för material och produktionstid innebär att återförsäljare kan erbjuda bröllopsklänningar i sitt vanliga utbud, vilket innebär att de stilar som erbjuds kan förändras flera gånger om året eller till och med inom säsongen.

Detta är givetvis särskilt tilltalande för brudar som planerar ett snabbt bröllop, eller som helt enkelt inte har hittat en klänning som de gillar än!

Läs vidare for att se våra favorit klänningar från 10 stora varumärken.

 

1. H&M

H&M bröllopskollektion har lanserat fyra nya skapelser som är prisvärda och stilfulla. Alla fyra klänningar är menade att ge en lyxig känsla för bruden på hennes bröllopsdag.

 

2. French Connection Bröllopsklänningar

Om du är ute efter vågade och tuffa brudklänningar kan du prova French Connections Bröllopskollektion. Från jumpsuits i spets till enkla traditionella bröllopsklänningar har de något för alla. Vi är speciellt förtjusta i den korta Consenza Sparkle klänningen, perfekt för repetitionsmiddagen eller dans långt in på natten.  

 

3. Coast Bröllopsklänningar

Coast har länge varit en favorit när det kommer till klänningar för brudtärnor men har precis nyligen presenterat en otroligt stilfull kollektion för brudklänningar (som inte kommer tömma kontot), Coasts kollektion har allt från vågade och sexiga former till korta och flörtiga klänningar

 

4. Whistles Bröllopsklänningar

En helt ny brudkollektion var nyligen lanserad av det lyxiga varuhuset, Whistles. Med totalt 10 olika modeller till namnet, har Whistles släppt 9 klänningar och en speciell jumpsuit. Modellerna är skapade i vackra silhuetter, elegant spets och stilfulla volanger. Varje bröllopsklänning är vackert formad i siden, spets och skirt tyg. Trots något dyrare än flera av de andra modehusen har Whistles något mycket speciellt att erbjuda.

 

5. Topshop Bröllopsklänningar

Med en begränsad upplaga av bröllopsklänningar med matchade underkläder och accessoarer har Topshops klänningar som lanserades under 2017 tagit modet framåt. Vågade stilar i samma linje som varumärket. Vi väntar med spänning på om Top Shop kommer att lansera fler kollektioner, men några av deras systerbolag har ett par brudklänningar tillgängliga.  

 

6. Needle and Thread Bröllopsklänningar

Om du letar efter en drömlik och mystisk stil till ditt bröllop, då är Needle & Treads bröllopsklänningar det perfekta valet för dig. Deras brudklänningar är vackra med mjukt siden. Klänningarna med spets är eleganta och ger en härlig stil på bröllopsdagen.   

 

7. Ghost Silky Maxiklänningar i siden

Brudkollektionen av Ghost erbjuder tidlösa bröllopsklänningar för den moderna bruden som letar efter elegans och glamour. De underbara sidentygerna skapar en vacker silhuett, är sexiga men även enkla och stilrena.

 

8. Self-Portrait Bröllopsklänningar

För brudar som letar efter alternativ med en TWIST till den traditionella bröllopsklänningen, Self-Portrait skapar i bröllopsindustrin. Den unika kollektionen av modern design är älskad av alla brudar som vill se annorlunda ut med en WOW faktor till ett prisvärt alternativ.  

 

9. Missguided Wedding Dresses
Missguided skapade en hysteri när deras första brudkollektion lanserades förra året och har haft fortsatt framgång med eleganta (och sexiga) klänningar även det här året. Deras tärnklänningar är också fantastiska för brudar som har en liten budget.