Bröllopsplanering Riktiga bröllop Klädsel och Trender Styling och Dekor Skönhet och Hälsa Nöje och Resor Mat och Dryck

Bröllopstrender att bevaka under 2019


2018 är snart över, så det är god tid att hålla ett öga på kommande bröllopstrender för 2019.

Här, kommer vi att försöka att rädda dig från det överväldigande strömmen av information när du precis börjar leta efter detaljer och inspiration för ditt kommande bröllop. Här är vår lista över det kommande årets trender, som kan hjälpa dig att planera din bröllopsdag.

 

Praktiskt och Elegant.

Allt fler brudar väljer bekvämlighet med elegans och stil. Många väljer att ha brudklänningar med fickor för att placera händerna i, kanske för att slappna av och njuta av allt som händer runt omkring på deras bröllopsdag. Man kan även ha en liten servett eller näsduk inuti om du eller brudgummen skulle bli rörda till tårar.

Mobiltelefonen kan också enkelt fiskas upp för att fånga vackra ögonblick och posta direkt till Instagram. Oavsett, bekvämlighet och praktiska klänningar är de heta trenderna för nästa år.

 

Den enkla klänningen

Enkel och tidlöst vackert. Det här begäret kommer från den eleganta och vackra klänningen som Meghan Markle bar på det kungliga bröllopet tidigare i år.

Klänningens design är enkel, utan massor av spets eller handsydda pärlbroderier.

Den ger en lugn sofistikerad elegans till bruden.

Klänningen flyttar mer fokus till brudens vackra ansikte vid varje tillfälle som ges, och framhäver naturlig skönhet. Den enkla klänningen, trots sitt namn, visar en typ av måttfullhet som vi tror kommer bli ett återkommande tema under 2019.

 

Långärmade klänningar är tillbaka!

Återigen, på grund av det kungliga bröllopet som ägde rum under 2018, ger vi rum för den stora comebacken av långärmat. Näst år förväntas vi se den här trenden vid alla fyra årstider, inte bara på höst och vinterbröllop. Med inspiration från Hertigen och Hertiginnan av Sussex’s bröllop, bröllopsfantaster är märkbart förtjusta i den här moderna, majestätiskt eleganta klänningen, som låter bruden känna sig som en kunglighet. Vem har inte drömt om det?

 

Färgglatt

 

Colour everywhere

 

Gröna nyanser kommer vara den stora färgexplosionen för 2019.

Med den här diskreta färgen, är det enkelt att para ihop och mixa med många andra olika kulörer för att göra ditt bröllop livfullt, vackert och jordnära.

 

Lila toner kan aldrig bli omodernt. Flera bröllop under 2018 har valt att ha lila som tema och även under nästa år kommer den här färgen att sprida sig vidare runt om i bröllopsindustrin.

Blomsterarrangemang och bröllopsdekoration kommer gå i en mix av violett, syrén och plommon.

 

Den lugnande effekten vi får från blåa kulörer gör det till en återkommande färgtrend.

Blått och andra pasteller kan ge varierande effekter när de kombineras.

Ljusare nyanser bidrar till en harmonisk och änglalik charm till bröllopet.  

Körsbärsrött är en fräschare och lättare version av vinrött. Den här färgen tar sin plats på flera bröllop, oavsett årstid.

 

Ljusspel

Så hur kommer tekniken påverka bröllopsplaneringen nästa år?

Till och med under bröllopsceremonierna idag är fotografering och videoinspelning inte det enda i teknikväg som är närvarande under festligheterna. Vi tror att ljusspel kommer ta sin plats på bröllop under 2019. Det är mer tillgängligt för par än tidigare.

Den traditionella vita bröllopstårtan, genom användning av en projektor, kan nu visas som tredimensionell. Den kan visa bilder, illustrationer och även videoklipp. Nu kommer du ha chansen att välja från oändliga färger och stilar. Med den här typen av teknologi kan du helt förvandla utseende och atmosfär i ett rum. Det här är bara toppen av alla tårtdekorationer och vi kan förvänta oss mer tekniska påhitt i bröllopsindustrin framöver.

 

Tiaran

 

Tiaran gör sin stora comeback, och det är återigen tack vare det kungliga bröllopet.

Brudar vill skapa en känsla av sagolika bröllop genom deras accessoarer. Som den långärmade klänningen, att addera en tiara ger dig den speciella kungliga känslan när du skrider ner för gången.

 

Personligt varumärke

 

Bröllopsinbjudningar är viktiga och ger ett första intryck av ditt bröllop. Ge ditt bröllop ett unikt "varumärke" med olika funktioner, såsom anpassade illustrationer, geometriska utklipp och vaxsigill. Under 2019 kommer paren att visa sina gäster exakt vilka de är genom branding med inbjudningar, skyltar, menyer och servetter. Det här är en trend som ständigt växer, men 2019 blir det år som vi ser det i full kraft eftersom branding för bröllop både online och offline blir normen. Par blir mer konkurrenskraftiga när det gäller att skapa bra idéer.