Bröllopsplanering Riktiga bröllop Klädsel och Trender Styling och Dekor Skönhet och Hälsa Nöje och Resor Mat och Dryck

Nyförlovade? - Här är vad ni ska göra härnäst…


Vi har hört att tomten har varit ganska snäll mot dig i år och att du nu har ett glimrande nytt tillskott på din vänstra hand! Stort grattis!

Du är antagligen fortfarande i en dimma av champagne just nu men när bubblorna har lagt sig tror vi att du kan behöva lite hjälp med vad du ska göra härnäst…

 

1. Sprid nyheten!

Se till att du iallafall ringer din familj och närmsta vänner innan du uppdaterar det på Facebook! Här är 10 kreativa sätt att tillkännage er förlovning

 

2. Försäkra ringen…

Vi vet att det är trist, men det är en väldigt speciell ring som placerats på ditt finger, så det är otroligt viktigt att du skyddar det. Du kan ofta lägga till det på din hemförsäkring eller ta ut ett försäkringsbrev.

 

3. Skaffa hjälp

Saker kommer att bli lite komplicerat de närmsta månaderna, så det är en god idé att registrera dig för våra GRATIS planeringsverktyg som kan hjälpa dig att få grepp om allt. Det finns en budgetkalkylator, digital gästlista, personlig att-gör-lista och mycket mer…

 

4. Bestäm ett datum

Eller mer realistiskt, bestäm flera olika datum. Prata med er närmsta familj och se till att dom datumen ni överväger fungerar för alla, och därefter kan ni börja leta efter var ni kan ha er bröllopsfest.

 

5. Budget och sparande

Ha en diskussion om hur ni planerar att bekosta bröllopet, kommer du behöva hjälp från din familj. Behöver du sätta upp en speciell plan för sparande?

Öppna ett nytt bankkonto du kan använda för allt bröllops relaterat eller hitta ett räntefritt kreditkort.

 

6. Gästlista

Det här behöver inte på något vis vara den slutgiltiga listan på något sätt, men du behöver ha en uppskattning på hur många gäster du vill bjuda in innan du börjar leta efter lokal.

 

7. Jakt efter lokal

Klicka här för att hitta bröllopslokaler i ert område, du kan även skicka förfrågan och bestämma tid för visning.

 

8. Anlita en bröllopsplanerare

Känner du dig redan sönderstressad? Här finns en lista på fantastiska bröllopsplanerare som kan hjälpa dig med arbetsbördan, och förverkliga din dröm!

 

9. Välj ditt bröllopsfölje

Vem vill du ha vid din sida när ni säger- ja! Det är dags att ställa frågan..

Här kan du läsa om hur du ska välja din brudtärna

10. Börja samla på idéer

Bläddra bland vår samling av kollage och hitta and inspiration till att börja skapa en bild av hur du vill att din dag ska se ut.

 

Just engaged

 

Du kan också följa oss på Pinterest och Instagram!