Bröllopsplanering Riktiga bröllop Klädsel och Trender Styling och Dekor Skönhet och Hälsa Nöje och Resor Mat och Dryck

Skor för mannen som ska gifta sig


Bröllopsplanering • 29th November 2019
Back to posts

Skor för mannen som ska gifta sig

 

Det här med skor är ju en helt egen avdelning. Vare sig det gäller skor för män eller kvinnor är det oerhört viktigt att fötterna mår bra. Det sägs att en skomakare är den som bäst kan berätta hur du mår och hur du kommer att klara dig, allt har att göra med de små sakerna du väljer att ha på fötterna. Vare sig de är sant eller inte återstå att se men vi kan alla komma överens om att om du har obekväma skor så kommer du inte långt. Och du kommer garanterat inte att njuta av en rolig kväll. 

Det finns så många val när det kommer till skor för bröllopet så vi tänkte att vi skulle hjälpa dig lite. Här kommer våra fem favoriter:

 

Klassiska sulor

 

Lackskor av klassiska snitt går egentligen aldrig fel, du kan hitta dem i alla prisklasser hos de flesta återförsäljarna. Det viktiga är att kolla att sulorna inte är för hala för golvet där ni ska vara eller alldeles för gummiaktiga så att de gör det där konstiga ljudet vi alla någon gång hört. Se till att köpa ett par som är breda nog för din fot, du vill inte trycka in foten i något alldeles för trångt.

 

 

Sneakers

 

Är du mer av den avslappnade typen eller ska gifta dig i en miljö som kanske kräver lite mer laidback fotdon är sneaker den rätta vägen att gå. Sneakers är det absolut populäraste modeföremålet i dag och det finns så många alternativ att man blir helt snurrig. Vad du än är ute efter finns det något för dig. Du kan välja att bära enkla Converse med namnet på din älskade broderat eller skrivet på sidan, eller så går du för att investera ett par nya pjucks från det hypade märket som precis kommit ut. Snacka om att sätta din egna prägel på stilen.

 

 

Loafers

 

Åh, den älskade mittemellan skon. Den passar allt och alla, och fungerar med samtliga stilar. Vill du klä ner en uppstyrd kostym är loafers bättre än sneakers och vill du klä upp en ganska enkel utstyrsel är loafers den rätta vägen att gå. De kommer i alla material och färger du kan tänka dig och enda gången de egentligen inte fungerar är i riktigt kallt väder.

 

brollopsskor-skor-for-brudgummen

Foto från Man Of Many

 

Sandaler

 

Sandaler är förknippat med en väldigt avslappnad stil och det med all rätt. Sandaler i läder skapar en väldigt laidback look och sandaler i tyg ger sig en bohemiskt strandnära känsla vare sig du vill det eller inte. Visst kan det vara svårt att se det positiva med dessa små skodon om du inte är i den rätta miljön, men är du det så finns det inget annat alternativ! När du väl öppnar ögonen och ser utanför de stereotypiska “sandaler med tubsockor”-bilderna  öppnar sig en hel värld av fina möjligheter. Dina fötter kommer att tacka dig när du känner sanden mellan tårna.

 

Sandal från & Other Stories

 

Kängor

 Kallt väder kräver sin rätta utstyrsel! Som vi säger, det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder. Ifall ni gifter ni er när det är kallare och ifall ni kommer att spendera tid ute i kylan behöver du ha skor som klarar det. Eller riktigt varma raggsockor! Det bättre alternativet är att gå för ett par snygga kängor som klarar av kylan och samtidigt passar med din stil.

 

 Här kan du leta efter just dina skor!