Sponsrade märken


Hitta återförsäljare nära dig


Sök närmaste butik efter område eller postkod

Se alla

Brudtärneklänningar


Så nu när du har valt din egna klänning är det dags att hitta rätt klädsel för brudföljet. Kör du med samma stil och färg för alla? Eller blandar och matchar du? Välj brudtärneklänningar som matchar din brudklänning och som du vet att dina tärnor är nöjda med. Lyckligtvis erbjuder vi ett stort urval av designers och lokala återförsäljare, tillsammans med all den inspiration du någonsin kan behöva för att hjälpa dig att svara på alla de där viktiga frågorna!

Saker du bör tänka på när du bestämmer dig för klädseln på dina bästa vänner, de som står bredvid dig på den stora dagen: Planera budgeten. Betalar du eller tärnorna själva för klänningarna? Vad gäller för skor, smycken och andra accessoarer? Det kan bli en hel del pengar, så bestäm hur du ska göra direkt.

Se till att du har gott om tid. Du vill inte stressa ihjäl dig, och vissa klänningar kan behöva ändringar etc. När du har hittat de klänningar du vill ha, köp dem och kryssa av det från din checklista. Se alltid till att du har ordnat din egen brudklänning först så att du vet att brudtärneklänningarna kommer att matcha dig.
Att få till färgerna kan vara svårt så ha ditt tema och färgschema i åtanke. Om du överväger olika klänningar, eller färger för olika brudtärnor kan det även vara kul att experimentera med olika nyanser av samma färg. Innan du köper klänningarna, se till att dina brudtärnor är nöjda eftersom de är de som kommer att bära dem. Det sista steget är att fixa skor och andra accessoarer som du kanske vill lägga till.