Catering

Se alla

Catering

God mat resulterar i glada bröllopsgäster! Här kan du hitta de bästa leverantörerna av bröllopscatering över hela landet. Kom ihåg att alla festlokaler inte erbjuder catering av bröllopsmiddag, så om du behöver anlita catering-tjänster till din stora dag är det här ett bra ställe att börja leta på! Provsmakningen av mat är ofta en av höjdpunkterna under bröllopsplaneringen. För att gå vidare med en cateringfirma bör du kontrollera följande:

Specialiserar sig din cateringfirma på en viss typ av bröllopsmat? Kan de tillgodose olika kostbehov, och kommer de att kunna erbjuda olika måltidsalternativ till dig och dina gäster? Kommer de även att tillhandahålla bestick, tallrikar, servetter och personal? Har de licens att tillhandahålla alkohol, eller kommer du att behöva anlita ett företag speciellt för det?

Vi blir ofta frågade av par om de även bör förse sina gäster med nattmat. Vi rekommenderar alltid detta eftersom dina gäster kommer att vara hungriga efter att kört hårt på dansgolvet, så oavsett om det är småplock, pizza, smörgåsar eller något sött, är nattmat är en bra idé! Varför inte kolla in våra foodtrucks och popup-restauranger om din cateringfirma inte erbjuder detta inom ramen av din budget?

Ta en titt på några av våra fantastiska leverantörer av bröllopscatering. Se till att du tar dig tid att titta igenom bilderna och recensionerna längst ner på deras profiler, vilka garanterat kommer att göra dig hungrig utsvulten! Värt att notera är att vissa catering-leverantörer även gör bröllopstårtor, vilket kan slå två flugor i en smäll.