Vanliga frågor för par

Se Vanliga frågor för leverantörer

Vad är bröllopsplanerare.se?

Det är så mycket att tänka på när man planerar bröllop, allt från budget och inbjudningar till leverantörer. Bröllopsplanerare.se är här för att underlätta planeringen genom att samla leverantörer på samma ställe och ger dig möjligheten att både boka och betala dem direkt via sajten.

Hur har ni gjort det lättare att hitta leverantörer?

Vi har samlat hundratals leverantörer från olika kategorier på samma ställe. Vår sökfunktion gör det enkelt för dig att hitta rätt då du kan filtrera efter plats eller kategori. Den ger dig möjlighet att se vilka leverantörer som är tillgängliga på ert datum samt deras priser, omdömen och bilder.

Hur gör jag en förfrågan?

Det är lätt! Fyll bara i kontaktformuläret till höger på leverantörens profil och klicka på “Skicka förfrågan”. Det är helt gratis och din förfrågan skickas direkt till leverantören. Du kan också känna dig helt trygg med att dina uppgifter stannar hos oss.

Kan jag lämna omdömen för leverantörer?

Självklart kan du göra det! Vi ser gärna att du hjälper andra par i deras jakt på leverantörer och uppmuntrar alla typer av recensioner.

VAD HANDLAR DET NYA BOKNINGSSYSTEMET OM?

Vi är den enda plattformen i Sverige som gör det möjligt för dig att boka och betala för dina leverantörer online. Många lokaler och leverantörer accepterar inte kortbetalningar externt. På Brollopsplanerare.se kan du nu boka och betala för alla dina leverantörer med kort (inklusive amex). Med flexibla betalningsvillkor, bokningar på ett och samma ställe och stöd från teamet om du har några nödsituationer i sista minuten är detta den enda plattform du behöver när det gäller att boka ditt bröllop. Om du vill använda bokningssystemet för att betala för leverantörer som inte är listade på webbplatsen är det bara att meddela oss så kan vi ordna det åt dig.

Vad mer gör bröllopsplanerare.se för att underlätta vår bröllopsplanering?

Vi erbjuder helt gratis planeringsverktyg och en fantastisk blogg som är fylld med tips, berättelser och inspiration från riktiga bröllop. Vi hoppas att du kommer hitta vad du söker och du är välkommen att höra av dig om du har några frågor.


Vanliga frågor för leverantörer

Se vanliga frågor för brudpar

Varför bör mitt företag använda bröllopsplanerare.se?

Vi förstår vad som är uppskattat från både par och leverantörer då bröllopsplanerare.se är uppbyggt av leverantörer. Som leverantör på sajten har ditt företag möjlighet att synas för tusentals potentiella kunder och vi erbjuder ett kosteffektivt och smidigt bokningssystem. Du får också en profil som är optimerad för sökmotorer och kan sprida era tjänster till fler kunder.

Hur uppdaterar vi vår profil och hur tar vi emot förfrågningar från potentiella kunder?

När företaget har registrerats på bröllopsplanerare.se är det enkelt att göra ändringar i profilen via kontrollpanelen.

Hur mycket kostar det?

Det kostar XX SEK att registrera en profil. Beroende på vilken kategori ditt företag tillhör betalar du för antal förfrågningar eller en fast månadskostnad. Vänligen se olika prisuppgifter på sidan för inloggning, eller kontakta oss.

Kan vi bestämma hur många förfrågningar vi vill ha?

Absolut. Du kan själv bestämma hur många förfrågningar ni önskar ta emot per vecka. Det går enkelt att ändra dessa uppgifter via kontrollpanelen. Så snart maxantalet är nått tas ditt företag automatiskt bort från sökfunktionen för resten av den veckan. Det är endast om ni är på ett betala-per-förfrågning avtal ni blir debiterade.

Vad är url-klickningar?

Vi erbjuder alla leverantörer möjligheten att länka till sin hemsida. Det kan vara av stor nytta för SEO-skäl eller för att driva mer trafik till företagets sida. Det går att bestämma hur många klick per vecka ni vill ta emot och det är endast om ni är på ett betala-per-förfrågning avtal ni blir debiterade.

Hur ofta sker betalning?

Så snart ni har kommit upp i XX SEK värt av förfrågningar eller klick på sidan skickas en faktura. Om ni har ett avtal på månadsbasis debiteras ni den första varje månad.

Hur fungerar betygssystemet?

Ifall en kund bestämmer sig för att lämna ett omdöme har ni 48 timmar på er att godkänna eller bestrida denna. Väljer ni att bestrida tar Bröllopsplanerare beslutet om vad nästa steg blir. Har recensionen inte bestridits inom 48 timmar läggs den ut och ert omdöme är live.

Vad gör vi om bröllopsplanerare.se inte är för mitt företag?

Självklart förstår vi att den här plattformen inte passar alla. Det som är bra är att du har möjlighet att registrera dig för att sedan avsluta närsomhelst. Har ni några frågor vänligen kontakta oss, vi är ett litet team som finns här för att hjälpa!