Florister

Se alla

Kategorier

Bågar, valv och väggar av blommor

Bågar, valv och väggar av blommor

Blomsterarrangemang

Blomsterarrangemang

Bordsdekorationer

Bordsdekorationer

Brudbuketter

Brudbuketter

Florister

Det finns inget bättre tillfälle än ett bröllop för att verkligen uppskatta alla de vackra blommorna som naturen ger! Ni har valt er plats, och ni har ett tema så det är dags att börja tänka på dina bröllopsblommor och andra dekorationer. Om du är en kreativ individ eller par så är det här där du/ni kan glänsa eftersom det finns enormt utrymme för kreativitet och stil i den här delen av planeringsprocessen.

Även om du kanske inte kan se skillnad mellan pioner och rosor, så ska du inte vara rädd, professionella florister finns här för att hjälpa dig att välja rätt blommor för ert tema. Att förstå sig på den bästa säsongen för specifika blommor påverkar inte bara din möjlighet att lägga händerna på dina favoriter, utan kan också få stor inverkan på budgeten! Förvänta dig att spendera ungefär 6% av din budget på blommor.

Dra nytta av de experter vi har valt ut åt dig. De har många års erfarenhet och kommer att kunna hjälpa dig att förstå vilka blommor som passar bäst med utseendet på ditt bröllop, samt vilka kombinationer som kommer att se fantastiska ut på fotografierna. Gör din bukett till en prioritet och försök alltid att återanvända dina blommor för att få ut det mesta av dem, oavsett om det innebär att omfördela dina ceremoniblommor till festlokalen eller ge bort dem som tack-gåvor i slutet av dagen.

Kom nu i kontakt med fantastiska florister i närheten av dig, och prata med dem om några unika eller ovanliga blomsteridéer som du kan ha för din bröllopsdag. Det är alltid värt att kolla om de accepterar mer än en bokning under samma dag, och om de också tillhandahåller andra dekorativa föremål såsom vaser till bordsdekorationer och bordsdukar. Slutligen är det alltid värt att kontrollera att ingen av dina gäster är allergiska mot de blommor du väljer, speciellt om det finns mycket av en typ.

Oroa dig inte för mycket, att välja blommorna är menat att vara en av de roligare delarna av bröllopsplaneringen, så ha kul!