Musik och DJs

Se alla

Kategorier

Band och duos

Band och duos

DJs

DJs

Harpister

Harpister

Stråkkvartetter

Stråkkvartetter

Sångare och låtskrivare

Sångare och låtskrivare

Musik och DJs

Om musik är kärlekens mat, kan du göra dagen mer personlig och romantisk, genom att lägga till unik bröllopsmusik till både för ceremonin och mottagningen. Vi hjälper dig att söka igenom hundratals begåvade bröllopsmusiker, från harpister och strängkvartetter till jazz, swing och eventband i ditt område - lyssna och ta kontakt. Vi har också en rad leverantörer av bra ljudsystem och belysning för att hålla gäster på dansgolvet hela natten. Från alla undersökningar som gjorts efter bröllop finner du att de flesta par säger att bandet var den mest minnesvärda delen av bröllopet, den bilden av er och era gäster som dansar till era favoritlåtar kommer garanterat att etsa sig fast i alla dina gästers sinnen så underskatta inte vikten av att välja rätt band.

Musiken till ceremonin är också mycket viktigt, det är mycket ovanligt att gå nerför altargången utan musik, och välja din musik till ceremonin är en rolig uppgift som du kan göra tillsammans med din partner. Musiker tenderar att debitera baserat på hur mycket tid de behöver spendera snarare än hur länge de spelar. För att få mer valuta för pengarna kan ett alternativ vara att få dem att spela när era gäster anländer? Att se till att era gäster har lite ljus bakgrundsmusik före ceremonin är också en fin detalj. Trots att bröllopsångare kan göra det väldigt speciellt, fungerar det naturligtvis alltid att välja ren instrumentalmusik till ceremonin. Kolla in några av våra låtrekommendationer för ceremonin i vår inspirationssektion.

Mottagningen är ett annat bra tillfälle att underhålla era gäster med lite bakgrundsmusik. Återigen kanske du vill överväga att ha samma musiker vid mottagningen som spelade under ceremonin. Det här är ett bra sätt att spara lite pengar, och du kommer att upptäcka att de flesta musiker är så mångsidiga att de kan utföra helt olika stilar av musik och i olika ensembler, så att du fortfarande kan få den stil du söker.

Om du tycker att låten som spelas då du går längs altargången är viktig, så kommer låten som spelas under er första dans säkert att vara prioritet. Du kommer att komma ihåg det här i flera år framöver, så välj en bra låt och ge ditt band gott om framförhållning så att de känner sig bekväma med att framföra ditt val. Det finns ingen bättre möjlighet att välja en sång som betyder något speciellt för er som par, och dela den med er familj och vänner. Det är inte heller en dålig idé att ha ett par backup-låtar som bandet kan köra direkt efter att låten för er första dans tagit slut.