Transport

Se alla

Transport

Här kan du hitta en rad biluthyrningsfirmor som är tillgängliga i ditt område. Oavsett om du letar efter klassiska bröllopsbilar och hästdragna vagnar, eller någon snygg och ovanlig bröllopstransport - är det här ett bra ställe att börja.

Vi rekommenderar att du inte lämnar din transport till sista minuten samt att du försäkrar dig om att du vet åt vilka du behöver boka transport. Kom ihåg att tänka på dina brudtärnor, föräldrar och om du behöver olika bilar före och efter ceremonin. Beroende på din festlokal kanske du även behöva ordna transport för dina gäster. Det kan vara i en buss, en taxiflotta eller en traditionell buss.

Se till att du och din/a chaufför/er är helt klara över rutten, medveten om alla tider - lägg sedan till 15 minuter, bara för att vara på den säkra sidan. Det genomsnittliga paret siktar mot att boka sina transporter ungefär fyra månader före den stora dagen och vi hör ofta par som säger hur mycket de uppskattar, inte bara transportsättet, utan även sin chaufför - så det är värt att ta reda på vem som kommer att ansvara för att transportera er på den stora dagen. I fråga om dricks så är detta mycket uppskattat om det inte redan ingår i avgiften, men fråga gärna när du först får dina offerter.