Om Oss

Den brittiska sidan Weddingplanner.co.uk är rankad nummer ett bland bröllopssajter i Storbritannien. Grundad av Robin Weil som har en bakgrund inom musik och tidigare anordnat över 1500 live musikspelningar på bröllop, har WeddingPlanner.co.uk vuxit till att bli en av de mest populära sajterna för par som planerar sina bröllop men behöver inspiration, guidning och support längs med vägen.

Tanken är att det ska vara likt en digital bröllopsplanerare som hjälper både par och leverantörer. Bröllopsplanerare.se är en transparent plattform och ett lättanvändligt verktyg som kombinerar teknologi, erfarenhet och inspiration för par så att de undviker att slösa tid och skapa onödig stress under bröllopsplaneringen.

Med över 2000 registrerade leverantörer i alla kategorier från musiker, hårstylister och florister till cateringfirmor, lokaler och bröllopsplanerare är den brittiska WeddingPlanner.co.uk den enda plattformen där par kan söka efter leverantörer, jämföra priser och tillgänglighet samt boka och betala direkt.

Det går alltså att planera och boka hela bröllopet på en och samma plats, vilket över 20.000 par i Storbritannien redan gör. Våra gratis planeringsverktyg och inspirationsblogg är fylld av tips och ideer för att hjälpa par att planera sitt drömbröllop.

I Storbritannien är WeddingPlanner.co.uk stöttat av John Lewis och vi är mycket glada över att få arbeta med ett företag som fortsätter att revolutionera bröllopspmarknaden i Storbritannien.

Nyligen lanserades systerplattformen LuxuryWeddings.co.uk och den svenska varianten Brollopsplanerare.se. Vi bygger just nu upp bröllopsplanerare.se och målet är att både blivande bröllopspar och leverantörer ska kunna ta hjälp av våra fantastiska verktyg för att smidigt och enkelt kunna planera sina bröllop online.

Sväva med pekaren över bilderna för att läsa mer om varje person:

Robin Weil
Grundare och VD

William Kay
Verksamhetschef

Pete Baker
Sälj- och kundansvarig

Lucy Springett
Marknads- och kommunikationsansvarig

Michael Dent
Teknisk chef

Stephen Weil
Ordförande