Tält

Se alla

Tält

Intresserad av att hyra ett partytält eller en tipi för ett bröllop? Bröllopstält erbjuder den ultimata blanka duken för dig att skapa din drömdag. Då de både är tillfälliga och flexibla, är partytält är toppen för ett enstaka event. Från långt till runt till L-format till stort sett alla storlekar och former du kan tänka dig, ger inredningsalternativen dig chansen att sätta din egen stil på ditt bröllop. Om du har turen att ha en ganska stor trädgård är det ett bra sätt att dra nytta av detta och få gästerna att komma till ditt hem.

Några saker att tänka på när man organiserar ett tältbröllop. Ju jämnare tältplatsen är, desto bättre kommer det färdiga tältet att se ut. Även om de är utformade för att placeras på gräs, utesluter inte det möjligheten till att ha tältet på platser som inte är gräsbevuxna.

Du kan behöva räkna in kostnaden för markhyra i din budget. Om det är på familjens mark så är det inte ett problem, men slumpmässiga fält eller statligt ägda trädgårdar kan begära en hyra som mycket väl kan vara dyr. Kom ihåg att du måste räkna in kostnaderna för hyra av toaletter, generatorer för el, värme samt hyresmöbler.

Det fina med att ha en tom duk är att du även kan välja väggarna. Oavsett om du vill ha ett tält med traditionellt, klassiskt tyg eller ett med sidorna upprullade, eller till och med ett tält med genomskinliga väggar, så kan du ha det som du vill. Du kommer alltid att bli förvånad över hur rymliga de är.

Slutligen, precis som med alla festlokaler, är det hög efterfrågan på både tält och företag som hyr ut dessa, så boka ditt snabbt. Detta är något som bör prioriteras på din checklista.

Populära platser för Tält