Fotobås

Se alla

Fotobås

Vill du hyra ett fotobås för att göra bröllopet extra roligt? Vi har alla olika typer, med massor av roliga rekvisita för att pigga upp saker. Det är hög efterfrågan på fotobås just nu, och vi har sett några otroliga typer, från insidan av bilar till en traditionell telefonkiosk i London-stil Det är ett kanonbra sätt att fånga dig och dina gäster på bild när ni har kul, och de är relativt billiga så definitivt värda att överväga. Vissa fotografer äger också fotobås eller arbetar med leverantörer av fotobås, så det är alltid värt att få deras rekommendationer också. De tar inte upp för mycket utrymme heller, och kommer skänka fler minnen till dina redan mycket speciella fotoalbum!

Här är våra bästa tips på saker att tänka på när du bokar ditt din fotobås:

1) Hur långt i förväg kommer företaget leverera fotobåset och hur långt efter bröllopet kommer de att hämta det? Se till att du kommunicerar tidpunkter med personalen i din festlokal så att din bröllopskoordinator vet vad som behövs göras så du slipper närvara vid leveransen/installationen.

2) Kommer det att finnas personal till fotobåset? Kanske fler än en? Det kan vara värt att kolla om det tillkommer en extra kostnad för att anställa personal och om de har några speciella krav.

3) Se till att inte bli bränd på priset när du får en offert. Ibland tillkommer det en extra kostnad för själva utskriften, anställning av personal och extra rekvisita (om det erbjuds). Du kan också behöva betala lite extra om du vill skriva ut från en hashtag. Det här är en riktigt snygg detalj för par som vill koppla ihop sitt fotobås med sin egen bröllops-hashtag.


4) Tänk på timingen av fotobåset. Vill du ha det för mottagningen direkt efter ceremonin? Eller tas de bästa bilderna efter några drinkar och under dansen? Det är ganska normalt att hyra ett fotobås i 2-3 timmar, så förvänta dig inte att ha det där hela dagen.

Oavsett vad du föredrar så kan du njut av att bläddra igenom vårt fantastiska utbud av leverantörer av fotobås i ditt område. Kom ihåg att du nu enkelt kan boka och betala för dina leverantörer genom vårt enkla bokningssystem, vilket tillåter dig att hantera och betala för alla dina leverantörer på ett ställe.