Brollopsplanerare.se skapades av en bröllopsleverantör för bröllopsleverantörer i hela landet. Vi förstår behoven hos både par och leverantörer och fokuserar på att använda teknik för att skapa bästa möjliga bröllopsplanering.

Hur det fungerar

Skapa din profil

Skapa en av de mest attraktiva digitala profilerna på bara 5 minuter. Täck flera områden och kategorier utan extra kostnad. Lägg till obegränsat med foton och videor. Du kan också lägga till broschyrer, recensioner och specialerbjudanden.

Ta emot riktade frågor

Vår algoritm uppmuntrar paren att fråga efter de leverantörer som är mest lämpliga för dem. Varje förfrågan innehåller detaljerad, kategorispecifik information så att du har allt du behöver för att ge en mer exakt offert.

Konvertera till bokningar

Använd vårt Messenger-verktyg antingen via vår app eller webbplats för att chatta fram och tillbaka med era par. Detta kopplas också till din e-post så att du kan använda Messenger utan att logga in.

Spåra din
ROI

Använd din instrumentpanel för att hantera dina affärer med oss och spåra visningar, förfrågningar, konverteringar och mycket mer.

Bli partner
med oss

Samarbeta med oss och andra likasinnade leverantörer och lokaler för att dela inspiration med vårt stora nätverk av par via e-post och sociala medier.

Supplier perks

Registrera dig nu


Behöver du hjälp kan du nå oss på +44 203 876 6635, eller kika på våra Vanliga frågor

Din profil

I vårt paket ingår en profil på vår webbplats och obegränsat antal förfrågningar från par och klick till din webbplats.

Din profil är helt anpassningsbar och innehåller all nödvändig information om dig.

Du kan när som helst komma åt din profil för att göra uppdateringar och lägga till recensioner, foton och tillgänglighet.

Alla förfrågningar du får är kategorispecifika med detaljerad information om priser och tjänster utöver alla vanliga kontaktuppgifter.

Dina förfrågningar

Par som är intresserade av dina tjänster kommer att göra förfrågningar via webbplatsen.

Du kan svara via vårt budbärarsystem som är kopplat till din e-post eller kontakta dem externt via telefon eller ett alternativt e-postsystem.

Paren kan också klicka direkt till din webbplats och/eller ladda ner din broschyr.

Paren kan också klicka direkt till din webbplats och/eller ladda ner din broschyr.

Din instrumentpanel

Din lösenordsskyddade instrumentpanel är hjärnan i verksamheten. Härifrån kan du snabbt och enkelt övervaka leads och göra ändringar i din profil.

Koppla ditt konto till vårt bokningssystem för att acceptera säkra bokningar via WeddingPlanner.co.uk Pay som ett valfritt tillägg.

Du kan enkelt prata med par med hjälp av vår inbyggda chattfunktion.

- Ange era öppetdagar och kommande evenemang.

- Lägg till erbjudanden eller kampanjer som du har - Övervaka din profilstatistik och dina förfrågningar.

Registrera dig och börja ta emot leads idag.

SEK149 per månad / SEK799 per månad för lokaler

Priserna visas utan moms (25%). Du kan när som helst enkelt avsluta.

Registrera