Videografer

Se alla

Videografer

En av de vanligaste frågorna vi får är "borde jag anlita en bröllopsvideograf?" Även om det här är ett beslut som du måste göra baserat på din budget, är det värt att notera att avsaknaden av en videograf tenderar att vara det som par "ångrar mest” efter bröllopet. Det finns inget bättre än en video för att fånga dagens känslor, och medan du kanske tycker att hela videon är för lång, älskar vi en 3-5 minuters promovideo. Att anlita en videograf är troligen den närmaste du kommer till att återskapa dagen i ditt eget sinne och se saker som du inte märkte på dagen.

Om du har bestämt dig för att du vill ha en bröllopsvideo så rekommenderar vi att du tittar på några av de fantastiska videograferna, och deras videoklipp, ovan. Några punkter att notera: Försök alltid välja en videograf som kompletterar stilen på din bröllopsfotografering. Massor av fotografer tillhandahåller videotjänster, och det kan vara väl värt att fråga din fotograf om förslag och rekommendationer. Om du kan få tag på en foto- och videograf som är vana vid att arbeta tillsammans, och redan har ett bra samarbete, så kommer det att göra alla människors liv lättare på den stora dagen.

De flesta videografer av hög kvalitet kommer att ha många exempel på sitt arbete. Innan du fattar ditt slutgiltiga beslut, se till att du har tittat på flera av deras bröllopsvideor (helst från början till slut) för att se till att deras stil passar med vad du hade i åtanke. Du kommer också att kunna se om de rör sig mycket eller tenderar att förbli mer statiska. En stil kan passa ditt bröllop bättre än den andra.