Leverantör? Klicka här för att logga in

Planera ditt drömbröllop med våra gratis bröllopsplaneringsverktyg. Vi erbjuder de bästa planeringsverktygen online, för att spara både tid och minska stress. Det är enkelt att skapa ett konto, det tar bara några sekunder.

Logga in som brud/brudgum

Leverantör? Klicka här för att logga in

Glömt ditt lösenord?

Här hittar du...

En specialdesignad kontrollpanel

Ta kontroll över din bröllopsplanering med våra gratis och anpassningsbara planeringsverktyg. Vi börjar med att ställa några enkla frågor för att sedan anpassa vårt smarta system efter dina behov där du får hjälp med alla steg i bröllopsplaneringen. Det bästa är att du har tillgång till systemet både via datorn och genom vår app.

Bröllopschecklista

Är du inte säker på var du ska börja planeringen? Vi har designat en gratis checklista för saker du behöver göra innan, under och efter bröllopet. Du har möjlighet att lägga in dina egna punkter och sortera dem efter vad som ska göras och när. Vi ger ger dig också påminnelser om de kommande sakerna på listan.

Tillsammans med våra hjälpsamma tips och artiklar om kan checklistan guida dig genom hela planeringsprocessen.

Budget Tracker

Skriv in din totala budget och få en uppskattad kostnad för vad du bör lägga på vad. Du kan lägga till fler punkter, ändra våra förslag och hålla efter era kostnader.

Varje par har sin budget och det finns inget rätt eller fel på vad som ska spenderas. Med vår budget tracker kan ni hålla koll på kostnaderna och slippa oväntade utgifter.

Gästlista

Ett enkelt sätt att hålla efter vilka ni har bjudit in och vilka som har tackat ja eller nej. När gästerna har svarat kan du också arrangera bordsplaceringen. Både gästlistan och bordsplaceringen är nedladdningsbara för dagen.

Efter att ni har satt en budget föreslår vi att ni börjar med gästlistan eftersom det är lättare att fortsätta planeringen när ni har ett nummer för antal gäster.

Hantera leverantörer

Du kan hitta rekommenderade leverantörer genom att söka på din plats, budget och typ av bröllop. Det går att skicka direktmeddelanden till dem, bekräfta bokningar och göra betalningar via vårt unika bokningssystem.

Vårt meddelandesystem låter dig hålla alla konversationer, kontrakt och betalningar samlade på samma ställe.

Du kommer omedelbart att få tillgång till vår checklista för planeringen av ditt bröllop, vilken är personligt anpassad efter dig och ditt bröllopsdatum. Checklistan hjälper dig att hålla dig på rätt spår, och ser till att du har gjort allt du behöver i god tid. Du får också direkt åtkomst till vår anpassningsbara budgetkalkylator för att hjälpa dig att hålla reda på dina utgifter, samt få rekommendationer från oss om hur din budget bäst fördelas över de olika kategorierna. Slutligen hjälper vår gästlistespårare och bordsplanerare dig att hålla reda på din gästlista, svarskort och bordsplanerare för den stora dagen. Du kan enkelt exportera allt detta om du skulle vilja skriva ut en fysisk kopia.

Dra nytta av avsnittet "Mina leverantörer" för att hålla reda på dina favoritleverantörer, förfrågningar och bokningar. Håll reda på alla dina olika konversationer med olika leverantörer bland dina snabbmeddelanden, och utnyttja vårt lättanvända bokningssystem så att du kan hantera alla dina bokningar och betalningar på ett och samma ställe.

Nu kan du även göra all din bröllopsplanering när du är på språng, med våra appar som finns tillgängliga både för IOS och Android. Trevlig planering!