Se alla foton

Linda Otterstedt Photography

Fråga nu

Viktig InformationBröllopsstilar:
Traditionellt, Glamoröst, Chict, Bohemiskt, DYI (Gör det själv), Informellt, Formellt
Fotografisk stil:
Traditionellt, Reportage, Artistiskt
Standardtaxan inkluderar:
Jag är flexibel
Är framkallning/album inkluderade?
Nej
Är digitala kopior inkluderade?
Ja
Inkluderar du en förlovningsfotografering?
Ja
Kan vi lägga till en andra fotograf?
Ja
Reser du?
Ja
Är du tillgänglig för destinationsbröllop?
Ja
Vilka betalningsmetoder accepterar ni?
Bank transfer
Var är du baserad?
Stockholm och Fjällbacka

Om oss

Att gifta sig är ju bland det roligaste som finns! Grattis till ert kommande bröllop! Det är nervöst, pirrigt och helt underbart och jag kommer finnas bredvid er hela den tiden ni har bokat mig för att dokumentera allt så att ni kan återuppleva bröllopet om och om igen i framtiden.

Hej och välkommen!

För att ni ska få en uppfattning om vem ni skulle kunna ha med er på er bröllopsdag så kommer här några rader om mig till att börja med. Men vill ni hellre se mer av mina bilder kan ni gå direkt in på min hemsida istället www.weddings.lindaotterstedt.com vill ni göra en snabb check kan ni gå in på mitt Instagram konto: @worldphotographer_weddings

Jag har arbetat som fotograf i 16 år, mestadels utomlands då jag har bott över hela världen i 20 år (återkom till Sthlm Augusti 2020), framförallt med barn och familjefotografering fram till för 5 år sedan då jag började med bröllopsfotografering. Bröllop är verkligen en genre för sig. Vilken lycka, så vackert, sådan glädje, lite nervöst och en dag som är helt fantastisk!
Väljer ni mig som er fotograf i Fjällbacka kan jag lova att jag tar er till de bästa platserna för fotografering i eller runt Fjällbacka, lite beroende på era egna önskemål. Jag har massa bra kontakter i Fjällbacka som kan hjälpa till med allt runt ditt bröllop och som kan gör det bästa för er på er dag. Service är A och O för mig. Jag har tidigare arbetat som reseledare i de franska alperna så att hjälpa till är något som jag tycker är helt naturligt.
Väljer ni mig som fotograf i Stockholm eller någon annanstans i landet/världen så kan jag erbjuda samma service och fantastiskt fotografering även då.
Hoppas vi ses och hör gärna av dig om du har några frågor!
Hälsningar LINDA

Hitta oss

Recensioner

Jonas & Malin
Linda has been outstanding! So professional since first contact and she has made us feel safe during the whole process. She has helped us with our wedding photography and the pictures and her engagement are beyond the ordinary. We are so happy and would recommend Linda to both friends and family.
Lovisa & Mattias
Linda är en mycket skicklig och professionell fotograf. Hon kommer med egna initiativ och idéer, och var samtidigt väldigt lyhörd med vad just vi önskade. Hon fångade stämningen och dagen otroligt fint på bild! Linda är avslappnad, trevlig och smälte in så fint i sällskapet vilket smittade av sig i härliga och genuina bilder på oss och våra gäster! Tack Linda!
Niklas & Emelie
Linda är en fantastisk bröllopsfotograf. Flexibel, förutseende och levererar fantastiska bilder på utlovad tid. Rekommenderas starkt!

Show more reviews

Emma & Adrian
You’re the best! We are fans! You have so much talent!
Michelle & Nat
We are speechless! WOW! Really, really amazing photos, each one is a piece of art!
Daniel & Sofia
Innan vi träffade dig, så var nog inte bröllopsfotograf det mest prioriterade i vår bröllopsplanering, men vi hade i alla fall insett att vi behövde en fotograf.
Ju mer vi mailade i vintras/våras desto mer förstod vi att vi gjort rätt val och fått rätt rekommendationer. Daniel var väl fortfarande lite skeptisk, men förstod
att du och jag hade haft bra kontakt på mailen. Det var nog inte förrän vi träffade dig vid kyrkan första gången, som även Daniel kände att du var helt rätt.
Han brukar inte vara den som fastnar för en person efter ett första möte, men det gjorde han verkligen med dig, så det är inget dåligt betyg.
När sedan dagen var framme, så var du bara där. Du märktes inte, du tog bara fantastiska bilder. Fick Daniel att skriva ett brev och fick din syster
att köra dig i båt i blåsigt väder bara för att Vi ville ta kort vid en fyr, samtidigt som du fick oss att känna att vi var viktigast i hela världen.
Ska försöka sammanfatta hur mycket vi uppskattar att du var med på våran dag, men det är svårt.
Tror att det bästa beviset på vår uppskattning är att vi från början tyckte att det var onödigt (och kanske lite dyrt) att ha en fotograf i två- tre timmar
till att vi ångrar att vi inte hade med dig hela dagen och kvällen och hade tyckt att det var billigt.
Sofia & Johan
Ett litet förmiddagsbröllop med de närmaste, vårsolen visade sin bästa sida. Efter vigseln åt vi lunch på Villa Pauli. Allt blev över förväntan, det var magi
och kärlek, jag svävade som på moln av lycka vid min mans sida bland gästerna i den vackra miljön på Villa Pauli som var dekorerad av blommor i aprikos.
Maten och tårtan som vi inte provsmakat men valt med omsorg blev över förväntan, utsökt gott ! Att vår fotograf Linda har fångat detta på bild är ovärderligt
för oss det ger oss möjlighet att återuppleva bröllopsdagen i våra tankar om och om igen. Det kändes också väldigt naturligt att ha Linda med oss denna dag,
hon jobbade proffsigt diskret och med passion för sitt yrke när vi blev fotade i nuet och fick stanna upp i det ngn extra sekund :)
Urban Gillström & Magdalena Gillström
Thank you Linda Otterstedt for the opportunity to experience your professionalism as photographer (in addition to the many years of friendship), taking such lovely pictures and making us very comfortable. We really appreciate you could do this with extremely short notice. The photo shoot extended the quick ceremony to a fantastic total moment.
Chandni och Tarun
If you are looking for a personable, accommodating and highly talented photographer then you have come to the right place. My husband and I were lucky to stumble upon Linda's photography page while choosing our wedding photographer. She was very responsive, involved and very accommodating right from the beginning. On the day of the wedding, she made us feel very comfortable, she shot us in our very essence without any forced poses.
She was super efficient in delivering the final product, she sent us our pictures well within the timeline that she had provided us. It was a pleasure to do business with her and share our special day with a professional like her.

Utforska Liknande

Linda Otterstedt Photography

View

MySpecialDay Photography & Videography

View

Få den mest exakta informationen om priser och tillgänglighet genom att dela några av dina bröllopsdetaljer med den här leverantören.

Hur många gäster planerar du att bjuda in?
När och hur länge behöver du bröllopsfotografering?
Vilka ytterligare tjänster kan du vara intresserad av?

 

Speak to Linda Otterstedt Photography about this offer

Secure this offer online now, pay on your credit card backed by Wedding Planner's guarantee.

Confirm the details for this service:

When Customers and Suppliers make or accept a booking, they are entering into a contract directly with each other. WeddingPlanner.co.uk does not become a party to any contractual relationship between Customers and Suppliers.

Cancellation / Refund: A full refund will be provided if either you or the supplier notify info@weddingplanner.co.uk within 48 hours of the booking being made.

enquiry success

Thanks for your enquiry! You'll hear back shortly.

Couples interested in Linda Otterstedt Photography also sent enquiries to the suppliers below too. You can simply send the same enquiry to them in one click.

Linda Otterstedt Photography
Att gifta sig är ju bland det roligaste som finns! Grattis till ert ko...
SEK6,900 - SEK34,000 total
One Click Enquiry
MySpecialDay Photography & Videogra...
MySecialDay Photography & Videography skapades med er i åtanke. Vi erb...
SEK25,000 - SEK66,000 per huvud
One Click Enquiry
Fotograf Emma Eriksson
Det bästa jag vet är att skapa. Min kreativitet har alltid funnits när...
SEK6,000 - SEK35,000 total
One Click Enquiry
Linda Otterstedt Photography
Att gifta sig är ju bland det roligaste som finns! Grattis till ert ko...
SEK6,900 - SEK34,000 total
One Click Enquiry
MySpecialDay Photography & Videogra...
MySecialDay Photography & Videography skapades med er i åtanke. Vi erb...
SEK25,000 - SEK66,000 per huvud
One Click Enquiry
Fotograf Emma Eriksson
Det bästa jag vet är att skapa. Min kreativitet har alltid funnits när...
SEK6,000 - SEK35,000 total
One Click Enquiry
Enquire now

Are you sure?

If you don't ask, you'll never know...

Continue to chat
Leave

Linda Otterstedt Photography

Your details

Sign up to our free planning tools today to save suppliers

Sign up for free