Bröllopsplanering 23e april 2019

9 vackra bröllopstårtor vi inspirerats av under 2019

Bröllopstårtor under 2019 handlade till stor del av konstnärliga uttryck. Folk funderar alltid på kreativa och nytänkande möjligheter att förvandla den klassiska traditionella bröllopstårtan och skapa ett enastående konstverk för sitt dessertbord. Här har vi samlat några av de största trenderna från året till dig som söker inspiration för din egen bröllopstårta. Flera av de här tårtorna har inte bara en specifik stil, så var inte rädd för att mixa och matcha - din tårta förväntas vara rolig och representera din personliga smak, var så unik som möjligt!

 

Ta en titt på vår lista av de bästa bröllopstårtorna från 2019.

 

Blommiga Bröllopstårtor

Bröllopstårtor med blomsterarrangemang har alltid varit populära. Dom är eleganta, spröda och vackra, exakt så som ett traditionellt bröllop är. Blommorna brukar vara riktiga eller gjorda av socker, även handmålade blommor blir mer populärt. Det finns otroligt mycket du kan skapa med blommor - för ett vårbröllop, vill du kanske välja knoppande blommor, och då sommaren kan vara mer färgglad, använd mer livfulla tropiska blommor.

 

Floral wedding cakes

Soucre: Rachel Rose Photography

 

Want that wedding

Source: Want that Wedding

 

Wanhitney E. RD

Source: Whitney E.RD / Leonardo Melendez

 

Nakna Bröllopstårtor

Nakna eller nästan nakna, bröllopstårtor är inga nytt. Vi alla vet, trots att kristyr är underbart, att det kan ibland bli ganska mättande. Speciellt efter några drinkar. Tårtor med synlig tårtbotten är enkla men kan vara lika mångsidig i sin dekoration som en tårta med kristyr. Det passar utmärkt för par som söker efter en mer rustik och lantlig känsla, med ovanliga frukter som björnbär och fikon vilket är väldigt populärt just nu är det ett perfekt tillskott till vår lista.

 

Style me pretty cake

Source: Style Me Pretty

 

weddingomania cake

Source: Weddingomania

 

Weddingomania

 

Source: Weddingomania

 

Ovanliga Bröllopstårtor

Alla bröllopstårtor är ett konstverk. men några av de senaste trenderna är helt otroliga. Det skapas handmålade tårtor med fjäderlika mönster för en helt slående och modern effekt. Marmor och tårtor med geometriska mönster passar bra ihop och är också populärt just nu. Tårtor med bladguld eller andra skimrande färger adderar lite dekadens till ert bröllop. Det finns även dom mer ovanliga trenderna, som de fantastiska mineral tårtorna, tårtor med himmelska detaljer och till och med tårtor som ser ut att de blivit målade med vattenfärger.

 

Kalabasa

Source: @Kalabasa

 

Droppande Bröllopstårtor

En stor trend de senaste åren, tårtor med droppar, ser inte ut att försvinna utan är här för att stanna. Det är ett mångsidigt sätt att addera lite färg utan att gömma den vackra skapelsen under- Det betyder också att du kan ha flera olika smaker utifrån och in med dropparna utan att limitera det till kristyren.

Prova en karamellsås eller chokladganache för att göra den extra oemotståndligt.

 

Hint of vanilla blog cake

Source: Hint of Vanilla Blog

 

Svartvita Bröllopstårtor

Att hålla sig till bara svart eller vitt för en bröllopstårta är en populär trend just nu. Vita tårtor är ett klassiskt, traditionellt val, men det är också en vit duk för dig att dekorera precis som du vill. Svarta tårtor är mer alternativa och vågade, ett budskap som adderar lite drama och dekadens till ert dessertbord. Skimrande och metalliska färger passar bra mot både den svarta och vita tårtan.

Efterrätter

Tårta är inte den enda efterrätten som passar på ett bröllop. Vi har alla vår favorit, så varför inte ha just din egna personliga favorit som en bröllopstårta. Pannkakor och crepes behöver inte vara limiterade till bröllopsfrukost. Varför inte ett torn av vackra cupcakes, eller utsökta Franska croquembouche. Även Krispy Kreme har sitt egna torn av munkar anpassade för bröllop, och låt oss vara ärliga - om du kan stapla det, kan det bli en bröllopstårta.

 

Osttårta (eller liknande alternativ)

Alla har inte sött som favorit när det kommer till efterrätter. Så varför ska du avstå från din egen smak för att hålla dig till traditionen. Varför inte ha en tårta med endast kött? Eller den otippat populära ost tårtan. Det finns flera vackra tårtor helt gjorda av ost, och du kan inte alltid se skillnaden från en traditionell tårta.

 

Chees wedding cake

Source: Greer Gattuso

 

Disney Bröllopstårtor

Bröllopstårtor inspirerade av Disney är inte utan magi!

Därför är de populära för dom som vill skapa ett sagolikt bröllop. Oavsett om du är en modern Askungen eller Belle, finns tårtor som får dig att känna dig som en prinsessa på din stora dag. Eller om du vill ha en mer diskret stil, välj en enkel tårta och addera en dekoration med Disney eller prinsess-tema. En tiara eller krona är ett utmärkt val.

 

Disney wedding cake

Source: Disney Weddings

 

Roliga Bröllopstårtor

 

Vad du är ett fan av, gör en tårta av det. Tårtor skapade med popkultur i åtanke är roliga; de visar vem du är och vad som gör dig glad. Om ett serietidnings bröllop är vad som ger dig ett leende på läpparna, gör det. Eller kanske en Lego-bröllopstårta tar dig tillbaka till fina barndomsminnen. En rolig tårtdekoration högst upp kan också vara precis lika kul.

 

Cakes 1