Bröllopsplanering 1a oktober 2021

Vilken Sminkning Och Frisyr Passar Bäst Till Mitt Tema För Bröllopet?

När du bestämt vilken klänning du kommer att bära på bröllopsdagen, och vilket tema ni kommer att ha är det dags att börja fundera på frisyr och sminkningen. Det finns mängder med inspiration på bland annat Pinterest, där man kan börja att titta på vad som faller en i smaken. Det är fint om helheten passar ihop, men det allra viktigaste är att man trivs själv. Är du inte bekväm med stylingen kommer det lysa igenom.

long hair

Till en mer romantisk stil, brukar lockar, mjuka uppsättningar och olika typer av flätor passa fint. Har du mer en bohemisk stil skulle jag säga att utsläppt hår, en mittbena med vågig textur. Även flätor med blommor eller ett hårband passar jättebra här. 

beach hair

Ska ni gifta er på stranden får man även tänka på att det kan blåsa mycket, och att då anpassa frisyren efter det. En del tycker att en del av charmen är att vinden tar tag i håret, så jag skulle kanske inte rekommendera en väldigt stram välkammad frisyr här. 

hair bling

Vill du ha mer glamour på ditt bröllop skulle jag säga att vågigt hår är fint i någon form av hel eller halv uppsättning, eller utsläppt hår, gärna något fint hårsmycke med lite bling.

makeup

Angående sminkningen så är det en del som gärna får gå ihop med temat för stylingen så att helheten blir perfekt, men som sagt det viktigaste är att det känns bra för dig som ska gifta dig. Det är därför det är så viktigt att man träffar sin stylist för konsultation innan bröllopsdagen för att göra en test frisyr och sminkning så att allt känns som man vill ha det. 

Det är lätt att se olika bilder med frisyrer och sminkningar som man tycker om, men kan vara helt annorlunda när man provar det på sig själv. Så vilken stil man än väljer så är det allra viktigaste att man känner sig som en vackrare version av sig själv.

hair and makeup